0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second
  • “Vedere de la Costinesti” ajunge în Bănie pe 29 martie

Nu pierde şansa să asiști la un spectacol extraordinar marca Holograf, chiar în oraşul tău! Holograf este una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, lansând de-a lungul carierei numeroase hituri, precum: Banii vorbesc,Ți-am dat un inel, Primăvara începe cu tine, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Cât de departe sau -cel mai nou- Deschide-mi inima.

După 39 de ani de carieră, trupa Holograf ne propune, prin spectacolul “Vedere de la Costinești”, de pe 29 martie 2017, ora 20.00, de la Sala Polivalenta  Craiova, o incursiune  muzicală în lumea cea fericită a primelor iubiri, a vacanțelor de vară la mare, a weekend-urilor rebele cu iz de rock și nopți fără sfârșit, pline de poezie și romantism incurabil și inconfundabil, marca Holograf.

Astfel, timp de două ore, vom călători prin toate etapele și influențele muzicii Holograf și ne vom lăsa cuprinși de nostalgia unor metafore inedite din hituri memorabile precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cât de departe”, “Nu mai e timp” etc.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne mereu în trend, publicul lor bucurându-se în aceeasi măsură atât de melodiile de început ca “Singurătatea astronautului YX57” sau de rock-ul rebel din “Banii vorbesc” si “Știu cine sunt”, dar și de emoția unor melodii ca “N-am iubit pe nimeni”, “Ți-am dat un inel” sau “Deschide-mi inima”

Biletele se găsesc la sala de bilete a Sălii Polivalente, la agenția Teatrului Național din Craiova  şi online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

Programul turneului este următorul:

26 martie – Constanţa, Casa de Cultura a Sindicatelor

29 martie – Craiova, Sala Polivalentă

31 martie – Braşov, Sala Sporturilor

4 aprilie – Iaşi, Sala Sporturilor

___________

De aproape 4 decenii, muzica Holograf a devenit nelipsită în paylisturile radio, la petrecerile publice și private. În cei 39 de ani de carieră, 18 albume și peste 40 hituri, Holograf ocupă în continuare un loc fruntaș la categoria trupe pop rock românești de calitate, de-a lungul timpului având și o serie de colaborări cu artiști de succes, precum Angela Gheorghiu, Antonia, Tudor Chirilă, Alexandra Ungureanu, Mircea Baniciu și alții.

Componența Holograf:

Edi Petroșel — tobe

Tino Furtună — claviaturi

Dan Bittman — voce

Iulian Vrabete — bas

Romeo Dediu — chitară

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares