25 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a lansat un videoclip care include filmări realizate de ucraineni din diferite orașe ucrainene afectate de război. Videoclipul a fost publicat pe rețelele de socializare subtitrat în trei limbi.

 „Despre ce se întâmplă astăzi în Ucraina. Într-un stat independent din centrul Europei, unde au venit asasinii ruși. Acesta este un videoclip filmat de ucraineni curajoși care nu vor renunța la pământul lor!” – a subliniat Vitali Klitschko.

Videoclipul arată imagini cu bombardarea Turnului TV Kiev de către ocupanții ruși, care a ucis cinci civili.

Bombardarea cartierelor rezidențiale din Kiev, orașele Bucha, Irpin și Vasylkiv, bombardarea Harkovului și a altor orașe și orașe din Ucraina.

Videoclipul, filmat de oameni obișnuiți, arată că ucrainenii rezistă cu demnitate ocupanților. Unitățile de luptă și forțele teritoriale de apărare resping atacurile trupelor ruse.

Populația civilă se ascunde în adăposturi și adăposturi anti-bombă, unde, în special, s-au născut primii copii ai războiului. Cetăţenii nu indiferenţi îşi ajută apărătorii: îşi fac provizii de alimente, pregătesc cocktailuri Molotov. Neînarmați, cu steaguri ucrainene, opresc coloanele inamice și le trimit înapoi în Rusia sau Belarus.

https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_oprilyudniv_videorolik_z_kadrami_znyatimi_vidvazhnimi_ukrantsyami_yaki_ne_viddadut_svoye_zemli_video/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares