17 aprilie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 34 Second

Târgu Mureș a oprit seria impresionantă de meciuri fără înfrângere a oltenilor dar antrenorii Craiovei contestă victoria ardelenilor.  Atât Emil Săndoi cât și Sorin Cârțu  spun că sunt câteva faze care au influențat decisiv soarta meciului.

infrangere

SORIN CÂRȚU: ‘În ultimele 15 minute am avut cîteva situații de gol și meritam un egal. A contat că am primit gol în ultimul minut al primei reprize. A fost o conjunctură nefavorabilă. Am avut două penalti-uri, atît la Nuno Rocha cît și la ultima fază. După meci i-am spus lui Hațegan că așa a făcut și la Astra, unde am avut un penalti. Cred că putem spune că e ceva intenționat. Aș vrea ca cei din club să facă un referat”.

EMIL SĂNDOI: Per-total a fost un joc frumos, cu faze de poartă și goluri. La cum s-a jucat, în opinia mea, ar fi fost echitabil un rezultat de egalitate. Din păcate, în prima repriză am căzut în capcana de a încerca să dominăm jocul și ne-am trezit de mai multe ori în situații grele. Până la urmă trebuia să vină și această înfrângere, contra uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Însă, repet, ar fi fost drept un egal. Și am să mă explic: au fost câteva faze care trebuie analizate. În prima repriză este posibil să fi fost un fault la Madson în suprafața de pedeapsă, un henț clar al lui Feussi în careu, iar la ultima fază a jocului a fost iarăși o fază la limită. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar toate aceste acțiuni trebuie analizate. Ne pare rău că am pierdut, am fi vrut să ajungem la 20 de jocuri. Dar până la urmă și Barca, și Real pierd. Ne propunem în continuare să reducem din handicap, să urcăm cât mai mult în clasament“.

Andrei Herghelegiu : „Am marcat doar pentru onoare, din păcate nu am putut să ajut mai mult echipa. Noi încercăm la fiecare meci să dăm maximum, dar sunt zile bune și zile mai puțin bune. Presiunea pozițiilor din clasament a fost de ambele părți, dar ei au fost primii care au reușit să marcheze. Când iei gol în prelungirile primei reprize este destul de greu să revii. Noi am făcut tot posibilul să egalăm, dar nu ne-a ieșit astăzi. Despre arbitraj nu sunt eu în măsură să comentez”

 Hategan te-ai facut de rahat: ofsaid la golul 2 al lui ASA si penalty in ultimul minut de joc! Pacat!

DAN DASOVEANU, viceprimar Craiova

ASA Târgu Mureș – Universitatea Craiova      2-1 (1-0)

A marcat: Zicu 45+1, NDoye 67 / Herghelegiu 89

Stadion: TransSil, spectatori:6.500

ASA: Stăncioiu – Feussi, Gonzalez, Bejan, Sepsi – Gorobsov, Voiculeț – Zicu (65 NDoye), Goga (85 Szekely), Bumba (58 Hora) – Manolov. Rezerve: Viciu, Szekely, Balaur, Axente, Hanca, Hora, NDoye. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Universitatea: Bălgrădean – Achim, Frăsinescu, Acka, Tîrnăcop – Băluță (46 Briceag), Madson (83 Herghelegiu), Brandan, Mateiu – Bawab (72 Ivan), Nuno Rocha. Rezerve: Brac, Dumitraș, Izvoranu, Kay, Briceag, Herghelegiu, Ivan. Antrenori: Sorin Cârțu, Emil Săndoi.

Arbitri: Ov. Hațegan, O. Șovre, S. Gheorghe. R: Imre Bucsi

Observatori: Dan Potocianu, Patrițiu Abrudan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares