14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

IMAG3909

Ion Groza, fost subprefect şi fost candidat al PNL la Primăria Craiovei, a anunţat joi într-o conferinţă de presă că părăseşte partidul pentru a se alătura Mişcării Populare. Groza spune că a părăsit PNL scârbit de jocurile pe care le face Mihai Voicu în partid. Groza i-a cerut lui Voicu să plece din Dolj şi l-a provocat la discuţii aplicate.

„Am crezut că după fuziunea dintre PNL şi PDL va face un pas înapoi dar văd că tot el face jocurile. După alegerie prezidenţiale începuse să facă liste pentru deconcentrate. Spre deosebire de alţii care iau banii după numire, Misu Voicu ia banii în avans. Noroc că a aflat Marian Jean Marinescu şi a stopat acţiunea. (..)Dacă în anul 2016 oamenii doresc, strada doreşte oamnei nepătaţi în politică, care să facă politică pentru cetăţeni nu pentru ei sau familia lor, Mihai Voicu este primul care trebuie să plece.  Au plecat toţi primarii dion colegiu lui pentru că nu-l respectau. „, a acuzat Groza.

„Cel mai mult m-a deranjat felul în care s-a făcut numirea candidatului pentru Primăria Craiovei. În loc să se facă un sondaj adevărat şi să se vină cu o candidatură serioasă din rândurile parlamentarilor, Mişu Voicu a făcut jocurile în aşa fel încît să fie nominalizat Pavel Badea. Nu am nimic cu Badea dar ala nu a fost sondaj, a fost o făcătură. De altfel, Mihai Voicu ne-a spus încă de anul trecut din mai că Pavel Badea o să fie candidatul.  De când a venit la Dolj se ocupă numai cu smecherii. Acum încearcă să-l zugrăvească pe Marijean la Blaga ca să poată face jocurile mai bine în noul PNL”, a adăugat Groza. Alături de Groza în MP s-a înscris şi fostul consilier judeţean PNL, Remulus Chiţu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares