25 septembrie 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 47 Second

Președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat marți într-o conferință de presă că nu va mai candida pentru un nou mandat în fruntea județului. „PSD a hotărât sdă existe o schimbare, un candidat nou”, a spus șeful CJ Dolj. Ion Prioteasa nu se va retrage ci va deschide lista PSD Dolj de la Senat.

„Se împlinesc mai bine de 16 ani de când sunt în fruntea județului Dolj, ca președinte al Consiliului Județean. În această perioadă am fost onorat să reprezint județul, să vă reprezint pe dumneavoastră, să reprezint cetățenii județului Dolj, să-i reprezint pe colegii mei de la partid în toate împrejurările, în țară și în străinătate. Consiliul Județean Dolj a devenit o instituție foarte respectată. Astăzi suntem într-un moment în care, moment ales strategic împreună cu conducerea partidului, să vă spunem că pentru mandatul următor de patru ani, PSD a hotărât să avem un candidat nou, să existe o schimbare, în persoana vicepreședintelui CJ Dolj, domnul Cosmin Vasile”, a spus Prioteasa.

De 16 ani este consilier județean, de peste șase ani este vicepreședinte la CJ Dolj, a participat la toate proiectele pe care le-a avut Consiliul Județean,de-a lungul timpului a ocupat funcții importante fie în domeniul sănătății, fie în domeniul culturii, protecției sociale sau la Primăria Craiovei. Tocmai din acest motiv credem că este persoana cea mai potrivită să poată să ducă aceste proiecte mai departe și să reprezinte în continuare PSD și Consiliul Județean. Sunt sigur că întreaga conducere a PSD este alături de Cosmin Vasile, este alături de noi.

„Această hotărâre a fost propunerea mea pe care i-am făcut-o președintelui partidului, domnului Claudiu Manda, de mai bine de șase luni, și consider că este momentul cel mai prielnic în care avem peste 80 de primari să poată să fie ales un nou președinte de consiliu județean care să poată să implementeze proiectele care au depășit stadiul de licitație și peste patru ani să nu ne punem problema cu cine iese PSD la alegeripentru funcția de președinte al Consiliului Județean și bineînțeles să ne gândim că tot domnia sa va putea face acest lucru mai departe. PSD are rezerve destule, are oameni de bază care să poată să conducă, iar eu mă simt mândru că am contribuit la câteva sute de proiecte, câteva sute de milioane de euro care au ajuns în județul Dolj în câteva domenii strategice cum ar fi infrastructura, infrastructura aeroportuară, în domeniul culturii sau al sănătății. Sunt lucruri care vor rămâne, sunt lucruri pe care nu le-am făcut singur, le-am făcut împreună cu colegii mei și în felul acesta am scos în evidență, inclusiv partidul din care fac parte și pe care l-am slujit cu credință. În acest moment de final, mă înclin în fața cetățenilor din cele 111 localități, în fața primarilor, în fața viceprimarilor. Profesioniștilor din Consiliul Județean, în fața directorilor instituțiilor din subordine și le mulțumesc din tot sufletul pentru că au fost alături de noi și am făcut o echipă foarte puternică în așa fel încât am reușit să mișcăm o parte din lucrurile din județul Dolj”, a mai spus președintele CJ Dolj.

Le mulțumesc și mă îndrept către un teritoriu nou, către Parlamentul României, către camera superioară, Senatul României unde voi fi onorat șă reprezint județul Dolj și să fac parte din aleșii neamului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares