21 mai 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 49 Second

ivan hopa

Craiova respiră după victoria obținută cu FC Voluntari, oaspeții evoluând cu doi oameni mai puțin în repriza a doua.

Daniel Mogoșanu: Am trecut pe locul întâi din play-out, e important pentru noi. Am făcut un joc bun și am obținut un rezultat pe măsură. Sper să continuăm pe aceeași linie, să fim încrezători și să fim atenți la modul cum gestionăm această perioadă. Mă bucur că în zilele următoare, când vom începe antrenamentele o să intre în program normal și Mateiu, și Iliev, deci vom fi în efectiv complet și putem pregăti foarte bine jocul de la Chiajna. Eu sunt convins că Ivan intră în lupta pentru Euro. Dacă va continua pe aceeași linie și va avea în fiecare joc realizări sunt convins că va fi în atenția echipei naționale. Pentru el este foarte important după această zi să gestioneze bine următoarea perioadă, să fie atent cum se antrenează, cum se odihnește și lucrurile vor fi în regulă. Vizavi de jocurile trecute a trecut și el printr-o perioadă mai grea, dar mă bucur că a reveni și a gestionat foarte bine această perioadă și acest joc cu goluri. Astăzi am făcut fericiți și doi copii din cadrul Centrului nostru de juniori, e vorba de Ciocoteală și Petre. Sper din tot sufletul ca în urma rezultatelor pozitive, dacă le vom avea în următoarea perioadă, să mai vedeți și alți copii că vor debuta în Liga I.

Andrei Ivan: Ajungem așa repede la Euro? Nu, dar sper să fiu în lot, să merg în Franța cu echipa națională în primul rând și să fiu sănătos până la Euro. Îi mulțumesc lui Mitică Dragomir pentru declarația făcută, că mă vede titular la Euro. O să muncesc la fiecare meci și o să încerc să ajut echipa să câștige, să fim pe primul loc în play-out. Mai sunt 13 partide și sperăm să ne facem bine treaba la fiecare întâlnire. Sunt bucuros că am marcat două goluri, dar și mai bucuros sunt că a câștigat echipa mea și că sunt fanii lângă noi la fiecare meci. Reușitele de astăzi le dedic familiei mele.

Bogdan Vătăjelu: Ne bucurăm să suntem pe locul șapte și că am luat cele trei puncte din meciul cu Voluntari. Ne dorim de la meci la meci să luăm cele trei puncte și să nu mai pierdem locul șapte. M-am simțit foarte bine în postura de căpitan. Mă bucur că sunt apreciat la Craiova, sper să muncesc la fel de mult și dacă voi avea șansa poate voi fi în continuare căpitan. Valentin Iliev și Silviu Izvoranu sunt cei doi căpitani ai Universității, iar dacă ei nu vor putea să joace atunci voi avea și eu șansa să port banderola.

 

Craiova – FC Voluntari     3-0

Au marcat: Ivan 29, 50, Nuno Rocha 68

Stadion: Extensiv, duminică, ora 14:00

Universitatea: Straton – Dumitraș, Acka, Kay, Vătăjelu – Ivan, Zlatinski, Madson, Bancu (69 Petre) – Nuno Rocha, Măzărache (65 Hergheligiu). Rezerve: Popescu, Achim, Izvoranu, Hergheligiu, Petre, Popov, Ciocoteală. Antrenori: Daniel Mogoșanu, Victor Naicu

Voluntari: Balauru – Filipov, Novakovic, Țîru, Barna – Moke – Alcenat, Kone (79 Novac), Rus, Iorga (57 Enceanu) – Voduț (51 Chitoșcă). Rezerve: Calancea, Enceanu, Mitache, Maftei, Chitoșca, Novac, Tudorie. Antrenor: Ionel Ganea

Arbitri: Marius Avram, Florin Danșa, Bogdan Gheorghe. R.: Florin Mazilu

Observatori: Imilian Șerbănică, Dan Berbecaru

Eliminați: Filipov 38, Alcenat 44

sursa: csuc.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares