29 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

gust

Deputatul Florentin Gust își pune singur condiții pentru o eventuală candidatură la Primăria Craiovei. Gust și-a propus să strângă nu mai puțin de 15.000 de semnături, deși legea îl obligă la 2700 (unu la sută din numărul de alegători). 

”De astăzi(n.r. – duminică, 06.03. 2016) o să încep strângerea de semnături pentru susţinerea candidaturii la Primăria Craiovei, din partea PSRO. Îmi propun să aduc alături de mine 15.000 de craioveni prin semnătura de susţinere. Atunci când voi avea cele 15.000 de semnături, am certitudinea că am alături de mine craiovenii şi o candidatură eligibilă şi cu şansă. Există şi vor exista pe piaţă tot felul de sondaje măsluite, realizate prin birouri şi de firme obscure care doresc inducerea în eroare a cetăţenilor, încă un lucru care arată că încă din perioada de precampanie există candidaţi care încep cu minciuni. Consider că semnăturile reale de susţinere sunt cel mai bun sondaj. Nu doresc să mă înscriu în cursa pentru Primăria Craiovei pentru a face figuraţie. DUPĂ CE O SĂ STRÂNG NUMĂRUL DE SEMNĂTURI PROPUS, O SĂ INTRU ÎN CURSA PENTRU PRIMĂRIA CRAIOVEI”, a anunțat Gust.

Florentin Gust a intrat în Parlament pe listele USL (PSD), partid din care și-a dat demisia pentru a fonda alături de Mircea Geoană, PSRO.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares