28 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Sorin Cârțu l-a prezentat pe noul antreor al Craiovei. „Cu Marian Copilu am discutat. După care, azi am discutat și cu domnul Rotaru, cu domnul președinte Cârțu. Lucrurile s-au desfășurat la cel mai înalt nivel, așa cum îi stă bine unui astfel de club„, a spus Balint.

„Mă bucur foarte mult că sunt aici, în fața dumneavoastra. Surprinzător n-aș putea spune. Mi-am dorit tot timpul să fac pași înainte, iar în cariera mea cam așa a fost, chiar dacă nu au fost pași spectaculoși. Mă bucur că acest moment al carierei mele consemnează un pas înainte. Sunt foarte motivat să reușesc, o să muncim de dimineață până a doua zi dimineață, dacă este nevoie, eu și staff-ul meu. Apoi, și jucătorii, pentru că ei vor fi pe teren și trebuie să facem sacrificii. E o regulă general valabilă: dacă vrem să obținem ceva, trebuie să și suferim. Va trebui să muncim foarte mult, să punem accentul pe această situație de a ne asuma aceste chestiuni care țin de ieșirea din zona de confort”, a spus Balint.

La un club ca acesta vorbim de obiective importante. Sunt lucruri pe care încercăm să le îmbunătățim. Încercăm ca sezonul următor să fie mai bun decât cel recent încheiat

Laszlo Balint

„E un mare pas înainte în cariera mea, o provocare mare, dar sunt 100% pregătit pentru tot ceea ce înseamnă acest capitol. Mă bucur foarte mult pentru încrederea primită și pot să vă asigur că vin foarte motivat, cu foarte multe entuziasm și încredere că putem să realizăm foarte multe în sezonul următor”.

Laszlo Balint a antrenat în prima ligă doar pe UTA, anul trecut. A mai trecut pe la formații precum Unirea Târlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda, Sportul Snagov și Metaloglobus.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares