POLITICA

Liberalii s-au întors la sondaj: cinci candidați la Primăria Craiovei

Liberalii au finalizat lista scurtă pentru Primărie. Cinci nume vor fi incluse în sondajul de opinie care se va face în perioada următoare: Eugen Călinoiu, Marian Vasile, Lucian Săuleanu, Ionuț Stroe și Mario Ovidiu Oprea. Surse liberale ne-au declarat că „de data asta sondajul va fi pe bune. Cel care va avea scorul cel mai mare la intenția de vot acela va fi candidatul PNL”.

Reamintim că anul trecut desemnarea lui Pavel Badea la primăria Craiovei a fost vehement contestată de Dan Adrian Cherciu.  „Eu cred că acest sondaj nici măcar nu a fost făcut. La solicitarea mea de a primi copii sau măcar câteva adrese pt. a verifica prezența operatorilor de teren, mi s-a răspuns, citez, „vă comunicăm că nu suntem de acord pentru că sunt niște regului generale ale metodologiei de lucru în acest domeniu, pe care dorim să le respectăm.” Fac precizarea că am consultat o firmă locală de sondaj care mi-a confirmat că solicitările mele sunt rezonabile și că dacă sondajul a fost făcut corect, nu ar trebui să existe rețineri în a-mi fi satisfăcute (…)Garantul „obiectivității” sondajului, practic persoana care mi-a prezentat și a girat pt. firma de sondaj, este Marian Petrache, Secretar General PNL, cunoscut de opinia publică pt. interceptarea devenită publică și celebră: „Cel mai important… Adica sa pui mana pe putere si pe informatie. (…) Pai, asta inseamna, nu? Pai, ai de fapt curentul, care inseamna informatia si puterea care inseamna DNA-ul si Parchetul, care inseamna motorul, da? (…)”, declara în urmă cu un an Dan Cherciu.

Revenind la lista scurtă a liberalilor, acesta curinde un finanțist-Eugen Călinoiu, un avocat- Lucian Săuleanu, șeful consilierilor locali PNL – Marian Vasile, un senator-Mario Ovidiu Oprea și un deputat-Ionuț Stroe. Altă interpretare a celor cinci ar putea fi: doi pedelisti, doi liberali și un new entry.  Surse liberale ne-au declarat că Ionuț Stroe și Mario Ovidiu Oprea nu ar dori să candideze astfel că lista s-ar reduce la primii trei.

 

 

0 Shares