Liberalii, săgeţi către primarul Craiovei. Olguţa Vasilescu: Hai, pa! Ne vedem la vot!”

 Liberalii, săgeţi către primarul Craiovei. Olguţa Vasilescu: Hai, pa! Ne vedem la vot!”

IMAG2691

Deşi mai sunt şase luni până la alegerile locale, meciul dintre PNL şi PSD a început deja. Tonul a fost de liberali,  prin Cătălin Predoiu şi Alina Gorghiu. Replica a venit imediat de la primarul Lia Olguţa Vasilescu.    

„Craiova ar trebui sa fie unul din „motoarele” economice ale țării. În fapt, este pe primul loc la șomaj, 8,1%. De ce? Pentru că în Craiova a guvernat local stânga pesedista. Craiova se va dezvolta atunci când vor guverna local și central politicile liberale, politici de centru dreapta, concentrate pe investiții, locuri de muncă, sănătate si educație”, a spus Predoiu. „Şomajul este undeva peste 8 și 50 și ceva la sută în județul Dolj, ceea ce este absolut atroce. Sunteți pe prima poziție în țară. Citeam ziarele săptămâna trecută și nu există zi în care Institutul Național de Statistică să nu vină cu cifre și să arate cât de proastă a fost Guvernarea PSD …”, a adăugat Gorghiu.

„Somajul in municipiul Craiova este sub 2 la suta. Daca ar sti sa citeasca statistici, ar afla acest lucru. Si ar mai afla si ca Doljul, fiind printre cele mai mari din Romania are si un numar mai mare de someri decat alte judete care au o populatie doar cat a Craiovei. Intrebarea fireasca este ce a facut PNL pentru scaderea somajului in judet, doar au fost la guvernare atatia ani si au avut nu mai putin de 4 ministri din Dolj? Cate fabrici au adus aici? Eu am adus doua. Si am infiintat o Bursa a locurilor de munca, la primarie, care are, de cateva luni, sute de job-uri disponibile. A uitat, probabil, de autostrada, cu trei ministri ai Transporturilor din partidul ei, Boagiu (din Desa), Dobre si Berceanu, toti din Dolj. Si am inteles ca nu a mai iesit sa protesteze pe centura Craiovei, ca la Bucuresti, ci l-a lasat sa se revolte pe eternul candidat la functia de premier, Predoiu. Se circula greu, ca se investeste in drumuri si pasarele. Guvernul Ponta a „scapat” in judetul Dolj vreo 500 de milioane de euro si a facut si centura de sud a Craiovei a carei panglica ma mir ca nu o taie maine Blaga. Acelasi Blaga care nu a invatat ca atunci cand intri in casa omului nu trebuie sa il jignesti, asa cum a facut-o comparandu-ne cu Clujul in care au pompat cota tuturor celorlalte municipii din Romania, condamnandu-le la subdezvoltare, cat au fost la guvernare. Hai, pa! Ne vedem la vot!”, a replicat primăriţa.

0 Shares