MULȚESCU: Nici Constantinescu nu ştie cum a marcat acel gol, e ca şi cum ar fi câştigat la Loto 6 din 49

 MULȚESCU:  Nici Constantinescu nu ştie cum a marcat acel gol, e ca şi cum ar fi câştigat la Loto 6 din 49

Mulțescu a oferit declarația zilei după meciul încheiat la egalitate cu Chiajna

„Sunt obosit după acest meci, chiar dacă n-am jucat eu. Nici Constantinescu nu ştie cum a marcat acel gol, e ca şi cum ar fi câştigat la Loto 6 din 49. E o satisfacţie platonică faptul că rămânem neînvinşi aici, la Craiova, la cât de multe ocazii am avut era obligatoriu să marcăm.(…)  „E greu de jucat contra Craiovei. În afară de primele cinci minute, în care am fost surprinși de un joc mai ofensiv al lor, cu pressing avansat, după aceea am pus stăpânire pe joc, am controlat meciul în mare măsură. Am avut o groază de ocazii, faze multe de poartă, numai că ne lipsește ultima execuție. În continuare, producem ocazii, doar că ratăm. Ne-am descoperit, am riscat, iar fotbalul ne-a pedepsit, poate prea dur: nu meritam să luăm gol scos din pălărie. A fost o întâmplare, cu puțin exterior, dacă o prindea bine, mingea era în brațele portarului”. ”Toate meciurile sunt grele, chiar și echipele care au plecat mai greu, au reușit să se organizeze, Târgu Mureș, Timișoara. Luăm fiecare meci în parte. Mergem la Voluntari, echipă care joacă bine acasă. Are și un teren mai ciudat, la limitele regulamentului, au jucători valoroși care pot decide soarta jocului. Eu zic că ne e la îndemână să câștigăm jocul”.

Emil Săndoi: „Le mulțumesc spectatorilor pentru primirea făcută și nu numai. Când s-a încheiat jocul, interacțiunea dintre mine și ei a fost aceeași ca atunci când eram jucător sau antrenor la Universitatea Craiova“.

Andrei Ivan: Astăzi am pierdut două puncte care erau foarte importante pentru noi în lupta pentru podium. Nu am făcut cel mai bun joc al meu, dar îmi voi reveni la următorul joc și voi marca. Ne vom bate cu fiecare echipă de la egal la egal. Vom juca la victorie cu Voluntari și Botoșani, pentru că vrem să avem moral bun înaintea duelului cu Steaua de pe Național Arena. Suntem pregătiți să ne batem cu orice echipă.

Simon Măzărache: M-aș simți și mai bine dacă prin golurile mele am fi mai sus în clasament. Mă bucur că înscriu meci de meci, iar golurile mele sunt importante pentru echipă. Pe noi nu ne-au surprins deloc adversarii, ne-am surprins noi că am ratat prea mult. Dacă fructificam măcar una din cele trei-patru ocazii pe care le-am avut la 1-0 am fi închis jocul fără probleme.

Fazele aici

Foto cover: gsp.ro

0 Shares