14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

CSU a pierdut primul amical din Austria în fața albanezilor de la Teuta Durras. Partida s-a  încheiat cu scorul de 2-1, albanezii înscriind cele două goluri în prima repriză. Pentru    olteni a marcat Alin Manea, șut cu exteriorul, din marginea careului, în colțul lung.

austria

După joc, antrenorul principal Gheorghe Mulțescu a spus: „Suntem într-o perioadă de acumulări, iar acesta este primul nostru joc. Avem doar 10 zile de pregătire, iar în opinia mea, în această partidă câștigurile au primat în fața nerealizărilor. Mi-a plăcut repriza a doua, echipa a funcționat mai bine, a adus mai repede mingea în fața porții. Am avut și un gol și mai multe ocazii. În repriza secundă toată lumea a fost conectată la dinamica jocului. A fost un flux bun de acțiuni. Sigur, nu mă mulțumește rezultatul, încă sunt multe lucruri de pus la punct. Ne-au lipsit o parte dintre jucătorii experimentați, pe care nu am dorit să-i expunem inutil la riscuri, întrucât nu sunt recuperați total. Drept urmare am mizat pe copii crescuți la Centrul de juniori al Universității, fapt pozitiv pentru viitorul Craiovei fotbalistice. Una peste alta, zic că a fost un test bun, elocvent pentru a vedea unde ne situăm, un antrenament bun și, în același timp, a fost un joc care ne-a edificat în privința unor jucători, drept urmare vom trage concluziile în privința completării lotului“.

austria1

CSU: Popescu (75 Vlad)– Briceag (59 Vlădoiu), Dumitraș (66 Kay), Popov (55 Hreniuc), Vătăjelu (72 Bogdan) – Mateiu (46 Ciocoteală) – Petre (46 Screciu), Manea (46 Jurj), Băluță (71 Manea) – Ivan, Măzărache (68 Petre).

 Următoarea partidă amicală a Universității Craiova este programată duminică, 26 iunie, contra formației Red Bull Salzburg.

sursa: csuc.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares