16 aprilie 2024
0 0
Read Time:56 Second

 

dragnea-olguta-este-un-primar-foarte-bun

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, susține că partidul nu trebuie să iasă de la guvernare, Liviu Dragnea este îndreptățit să candideze la șefia partidului iar dosarul lui Victor Ponta este o mizerie.

Întrebată dacă se pune problema ca în cadrul ședinței conducerii PSD să se propună ieșirea de la guvernare, Vasilescu precizează: „Nu cred că e posibil așa ceva”. Despre o eventuală înscriere a lui Dragnea în cursa pentru șefia PSD, primarul Craiovei a zis că este „foarte bine”. „Cine să candideze? E vorba de forță politică aici, este vorba de cine a organizat până acum marile bătălii electorale, deci nu avem o problemă”, afirmă vicepreședintele PSD, scrie Agerpres.

Despre dosarul lui Victor Ponta, Lia Olguța Vasilescu spune că i se pare „o mare mizerie ce i se întâmplă” lui Victor Ponta. „Este clar cel mai bun prim-ministru de după 1989. Să vii cu o prostie de acum 10 ani ca să schimbi guvernarea care funcționează bine, pentru că nu poți să o faci altfel, politic în Parlament, mi se pare o mare mizerie. Asta o să judece istoria”, a punctat Olguța Vasilescu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares