14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a votat la punctul termic din Brazda lui Novac. Președintele PSD Craiova spune că este un lucru firesc ca Liviu Dragnea să preia șefia partidului.

‘Este un moment unic în istoria partidului, când toți membrii partidului își aleg președintele pentru că s-a modificat statutul și cred că este și un bun test pentru organizațiile noastre ca să vedem cât de mobilizați suntem. Noi vrem să terminăm votul la Craiova în jurul orei 11,00, pentru că de regulă colegii noștri sunt foarte disciplinați și vin încă de la primele ore ale dimineții la vot, urmând să facem centralizarea până la sfârșitul zilei. Este un test bun și pentru militanții noștri, și pentru membrii de partid care indiferent de ploaie, de ninsoare, de intemperii vin de fiecare dată la vot să aleagă ce cred că este bine pentru țara lor și de data aceasta și pentru PSD”, a spus Lia Olguța Vasilescu, președintele PSD Craiova, după ce și-a exprimat votul pentru șefia partidului.

 .olguta vot

 Olguța Vasilescu: Mi-am votat presedintele. Testez norocul fara nepoata mea…

”Pe Liviu Dragnea l-am votat cu mare drag așa cum s-a întâmplat și în Comitetul Executiv unde am fost de acord că este cea bună variantă actuală pentru organizațiile noastre din țară. Victor Ponta este un foarte bun prim-ministru, dar Liviu Dragnea este cel care a organizat partidul în ultimele campanii electorale și pe undeva era firesc să se ocupe în continuare de partid, pentru că vine un an electoral destul de dificil — vin alegerile locale, vin alegerile generale — și avem nevoie de un președinte care să știe să organizeze foarte bine partidul”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares