PREZIDENTIALE 2014

Olguţa Vasilescu: Iohannis e speriat că i se dezvăluie trecutul. Românii îl vor taxa acolo unde îl doare cel mai tare: la vot.

Vicepreședintele PSD Olguța Vasilescu consideră că amenințările la adresa Gabrielei Firea arată că Klaus Iohannis „este speriat că i se dezvăluie trecutul”, iar comportamentul acestuia „va fi taxat de români la vot”.

„Trecutul domnului Iohannis este unul învăluit în foarte multe necunoscute, iar candidatul cu ‘ghinion’ nu are nicio intenție să facă lumină în problemele care au apărut la suprafață și care au legătura cu activitățile sale de șofer. A fost sau nu implicat domnul Iohannis, la începutul anilor ’90, în adopțiile internaționale de copii, în dispariția celor trei copii ai familiei Iliuț? Presa vremii scria că acest caz este unul de trafic de copii și, de atunci, nimic nu se mai știe de soarta copiilor. Poate știe domnul Iohannis mai mult. De ce nu le spune și românilor varianta sa de adevăr? Acestea sunt întrebări legitime, la care dl. Iohannis a înțeles să răspundă provocator: prin tăcere personală și amenințări din partea apropiaților săi”, afirmă Olguța Vasilescu, potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă. „Aceste amenințări arată că Iohannis e speriat că i se dezvăluie trecutul. Dacă ar fi fără pată, așa cum susține, Klaus Iohannis nu ar avea nicio problemă să explice clar cazul. Nu o face, se ascunde și, cel mai grav, își asmute ciracii să o amenințe pe Gabi Firea. Este un comportament rușinos din partea unui individ care vrea, peste o lună, să fie președintele României. Tocmai pentru că reacționează în acest mod, sunt convinsă că românii îl vor taxa pe dl. Iohannis acolo unde îl doare cel mai tare: la vot. Un astfel de om care tace și face amenințări prin interpuși nu poate ajunge șeful statului român”, declară vicepreședintele PSD Olguța Vasilescu.

0 Shares