15 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Out of the books este un eveniment special organizat de Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova în zilele de 15, 16, 17 și 18 noiembrie 2018.

Programul este coordonat de regizorul Bobi Pricop și aduce în fața publicului șase actori în șase contexte diferite, în spații neconvenționale din Craiova.
Spectatorii vor putea să-i urmărească pe actori citind din marile romane ale literaturii universale într-o cameră dintr-un hotel-boutique, într-o sală de sport, un studio de radio, la Planetariu sau într-o seră din Grădina Botanică.

Actorii Claudiu Bleonț, Iulia Colan, George Albert Costea, Romanița Ionescu, Iulia Lazăr și Sorin Leoveanu vor lectura din autori precum H.G. Wells, Daniel Keyes, Marchizul de Sade, Haruki Murakami, James Joyce sau Antoine de Saint-Exupéry.

Bobi Pricop, regizorul Teatrului Național din Craiova, alege și cu acest proiect tot o direcție neconvențională. Autorul, Profu` de religie și Iluzii sunt spectacole care încă se joacă la Craiova cu casa închisă, invitate și la numeroase festivaluri naționale și internaționale. Bobi Pricop este printre cei mai apreciaţi tineri regizori români, a câștigat numeroase premii naționale, iar din 2017 este pe lista nominalizaților la Premiile Europa pentru Teatru – Noi Realități Teatrale.

Accesul la cele 6 reprezentații Out of the books este liber și se va face în limita locurilor disponibile. Înscrierile se vor face doar in zilele de 12 și 13 noiembrie, exclusiv online, pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Național Craiova.

PROGRAM
Joi, 15 noiembrie
, ora 22:00, la Biergarten Craiova

IULIA LAZĂR: Dragă Nora de James Joyce

Vineri, 16 noiembrie, ora 19:00, la Planetariu– Muzeul de Științe

SORIN LEOVEANU: Micul Prinț de Antoine de Saint-Exupéry

Vineri, 16 noiembrie, ora 21:00, la sala de spinning  4moving(Metal.Lemn)

ROMANIȚA IONESCU: Autoportretul scriitorului ca alergător de cursă lungă  de Haruki Murakami

Sâmbătă, 17 noiembrie, ora 17:00, în sera din Grădina Botanică

IULIA COLAN: Flori pentru Algernon de Daniel Keyes

Sâmbătă, 17 noiembrie, ora 20:00, la hotelul-boutique 5 Continents

GEORGE ALBERT COSTEA: Justine de Marchizul de Sade

Duminică, 18 noiembrie, ora 20:30, transmisiune live din studioul Radio Oltenia Craiova

CLAUDIU BLEONȚ: Războiul Lumilor de H.G. Wells

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares