15 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Victor Ponta a dezvăluit joi seara la Filiaşi cum a ajuns la lansarea candidatului PSD la primăria din localitate. „Într-o după-amiază am primit un email. Bună ziua, sunt Costeluş Gheorghe Ilie de la Filiaşi şi vă invit la lansarea mea. Am vorbit cu Claudiu Manda şi acesta mi-a spus că dacă nu vin Costeluş va câştiga cu 70 la sută alegerile iar dacă vin va câştiga cu 80 la sută. Pentru zece procente a meritat să bat drumul”, a spus Ponta. Claudiu Manda a declarat că PSD are la Filiaşi un candidat din generaţia TSD care va câştiga alegerile. Olguţa Vasilescu a spus că a venit la Filiaşi să susţină un prieten  Vizibil emoţionat, Costeluş a declarat că se simte onorat că este candidatul PSD la primăria Filiaşi.  Primarul Nicolae Stăncioi a afirmat că se retrage şi că îl susţine pe viceprimarul Costeluş.

„Mulţumirile mele primarului Stăncioi şi îl rog să-l sprijine pe Costeluş. Lui Costeluş îi spun că nu este singur şi că este sprijinit de conducerea PSD”, a spus     Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.

STIREA INIŢIALĂ

PONTA redevine locomotiva PSD. Fostul premier vine la Filiași să-l susțină pe Costeluș

Liviu Dragnea și Victor Ponta refac echipa cu care PSD a înregistrat cele mai mari succese. Cei doi pornesc joi un miniturneu electoral care cuprinde mai multe localități din Oltenia, printre care Filiași și Calafat. La Filiași, cei doi vor participa la lansarea viceprimarului Costeluș Gheorghe Ilie la primăria din localitate, iar la Calafat vor merge la Zilele orașului. Este prima acțiune majoră la care participă Victor Ponta după ce a renunțat la șefia partidului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares