17 aprilie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 25 Second

sala

Olguţa Vasilescu a început campania electorală în forţă. În prima zi oficială de campanie, primarul Craiovei i-a avut alături pe Liviu Dragnea şi Victor Ponta.  Cei doi lideri au vizitat şantierul stadionului Ion Oblemenco după care a urmat o conferinţă de presă la Sala Polivalentă.

„Domnii Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi deputatul Victor Ponta, fost prim-ministru al României, sunt oamenii care m-au ajutat cel mai mult în cei patru ani de mandat ca să îmi îndeplinesc obiectivele”, a spus Lia Olguţa Vasilescu. Candidatul PSD la primăria Craiovei  enumerat proiectele pe care le-a finalizat în cei patru ani de când este  în fruntea Craiovei, menţionând care au fost proiectele începute de Antonie Solomon şi continuate de administraţia Vasilescu. Primăriţa a dezvăluit presei şi care sunt obiectivele pentru noul mandat:  „Ce îmi propun pentru următorul mandat despre care sunt foarte sigură că îl voi obţine: în primul rând continuarea proiectelor începute: firul de apă Izvarna II, spitalul municipal, cele două stadioane care sunt în lucru, construcţia unui nou parc industrial pe platforma fostului combinat Doljchim, continuarea introducerii reţelelor de utilităţi, a asfaltării tuturor străzilor şi aleilor, amenajarea parcărilor, extinderea centrului istoric al Craiovei către zona Nicolae Romanescu (…), amenajarea celui mare parc de distracţii din România pe Calea Severinului – este vorba de complexul Dracula Parc – reabilitarea mai multor clădiri monument, achiziţionarea de autobuze şi tramvaie noi, construirea de pasaje peste calea ferată în două zone şi amenajarea platformelor îngropate pentru gunoaie”.

„Suntem oraşul care avem cel mai frumos centru vechi din România, chiar dacă pentru asta a trebuit să plătesc destul de scump în ultima perioadă”,

Olguţa Vasilescu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că „este şi pentru mine şi pentru Victor important să fim azi aici pentru a o sprijini moral pe Olguţa şi a arăta respectul partidului pentru o activitate de primar destul de rar întâlnită, pragmatică, eficientă, cu rezultate care se văd şi cu un program de dezvoltare foarte serios. Centrul vechi rămâne şi va fi în continuare un punct de atracţie pentru Craiova, aşa cum vor rămâne toate aceste lucruri atunci când Olguţa nu o să mai fie primar (probabil când o să se plictisească), numele ei va fi, împreună cu al fostului primar Solomon. Precizez că spre deosebire de alţi primari, Olguţa Vasilescu este cinstită şi corectă şi aminteşte care sunt investiţiile preluate de la vechea administraţie. Liderul PSD a evocat şi momentul reţinerii primarului de către DNA: „Au fost nişte momente de emoţie uriaşă în partid, inclusiv în ceea ce mă priveşte. Nu vreau să îmi mai aduc aminte de acele momente. Dar, pe de altă parte”.

stadion

„Şi eu şi Victor avem  la noul stadion un nume pe o cărămidă, care rămâne. Avem şi noi o contribuţie mică pentru acest oraş”,

Liviu Dragnea.

Olguţa Vasilescu este un primar foarte bun şi a înţeles şi ea că nico faptă bună nu rămâne nepedepsită

Victor Ponta

Sursa: Agerpres

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares