23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Consiliul Județean Dolj a celebrat marți 25 de ani de la reinființare. Un moment special pentru institutie dar și pentru Ion Prioteasa, cel care conduce destinele CJ Dolj de 13 ani. De numele acestuia se leagă modernizarea Aeroportului Internațional Craiova, proiectul său de suflet, precum și reabilitarea unei clădiri simbol din centrul Craiovei, Palatul „Jean Mihail”.

„Am fost onorat să transmit astăzi câteva gânduri, din postura de președinte al Consiliului Județean Dolj, într-un moment cu totul special, în care instituția noastră sărbătorește un sfert de veac de la reînființare. Sunt 25 de ani în care, datorită activității depuse de consilierii județeni, dar și de instituțiile care alcătuiesc această mare familie, Consiliul Județean și-a construit un prestigiu, un blazon care ne îndreptățește să stăm cu fruntea sus. Emoția a fost cu atât mai mare cu cât acest eveniment ne-a prilejuit reîntâlnirea cu toți cei care, de-a lungul timpului, au contribuit în mod decisiv la evoluția județului nostru.  Ceea ce a caracterizat dintotdeauna activitatea Consiliului Județean este faptul că, indiferent de orientarea politică, toți cei care au format, în acești 25 de ani, legislativul județean au știut să-și dea mâna pentru proiectele majore, pentru inițiativele și demersurile realizate în beneficiul doljenilor. Acest consens în interesul comunității ne-a permis să punem în operă investiții care au transformat în mod vizibil județul, care au creat condiții de viață mai bune și care vor rămâne și peste ani drept adevărate repere ale reușitelor unei instituții care a așezat în permanență cetățeanul în centrul preocupărilor sale”, a spus Ion Prioteasa.

La eveniment au participat fosti consilieri judeteni, fosti vicepreședinti ai CJ Dolj precum și reprezentanți ai autorităților locale și centrale.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares