25 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Cătălin Drulă a câștigat fără probleme șefia USR. Într-o serie de interviuri, Cătălin Drulă a explicat ce urmează pentru USR.

”Am închis această zonă de alegeri interne. Aveam nevoie de un președinte cu mandat deplin. Intrăm într-o nouă etapă acum, o etapă de maturitate și de stabilitate. Prioritatea este consolidarea partidului, să reconstruim acolo unde e nevoie, să ne extindem. Profit de această ocazie să chem alături de noi pe toți cei care se regăsesc într-un proiect modernizator liberal european al României”, a spus Drulă la RFI.

Întrebat dacă PSD pleacă de la guvernare și se va pune problema fie a unui Guvern minoritar PNL, fie cooptarea USR la guvernare, Drulă a spus: USR nu e o balama, ca să le asigure unora sau altora majoritatea. Dacă nu mai sunt în stare să guverneze până în 2024, trebuie să se dea complet la o parte. Noi am venit anul trecut cu o propunere de Guvern, care era un Guvern solid, cred că pentru prima dată în istoria audierilor parlamentare, miniștrii s-au prezentat absolut peste tot excepțional. Nu vom accepta și asta le spun foarte clar și celor din PNL, dacă-și fac vise că se pot juca așa între PSD și USR, nu vom accepta o guvernare în care să nu avem premierul.

foto: rfi.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares