17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Organizația Județeană Dolj a Partidului Social Democrat a finalizat campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților la alegerile pentru Senatul și Camera Deputaților din data de 11 decembrie 2016. 104.305 doljeni au semnat pe listele de susținere a candidaților PSD la alegerile din data de 11 decembrie 2016, asta demonstrând, încă odată, că oamenii au încredere în social-democrație, așteptările de la viitorii parlamentari fiind foarte mari.

psd vot

”În condițiile în care multe partide nu vor reuși să strângă numărul legal de semnături pentru înscrierea în cursa electorală, Organizația Județeană Dolj a Partidului Social Democrat a reușit să trimită la București 104.305 semnături, jumătate din numărul necesar la nivel național. Le mulțumesc colegilor de partid pentru modul de implicare în această campanie de strângere de semnături. Au arătat încă o dată că suntem oameni serioși și dedicați. Foarte mulți doljeni ne sunt alături și le mulțumim pentru acest lucru. Încrederea mare acordată ne obligă și ne responsabilizează ca în mandatul următor să muncim mai mult și să elaborăm legi și politici care să le îmbunătățească nivelul de trai”, a declarat președintele PSD Dolj Claudiu Manda.

Legea 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților prevede necesitatea strângerii unui număr minim de semnături de 1% din totalul alegătorilor înscriși în Registrul electoral.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares