21 mai 2024
0 0
Read Time:41 Second

Luptă mare pentru fotoliul de decan al Baroului Dolj.  Nu mai puțin de șase avocați vor candida pentru funcția deținută pînă anul acesta de Ion Turculeanu. Este de vorba de Radu Marinescu, Elena Oancea, Lucian Săuleanu, Bogdan Popescu, Bianca Predescu și Răzvan Socoteanu. Surse bine informate ne-au declarat că șansele cele mai mari de a intra la balotaj le au Radu Marinescu și Lucian Săuleanu.

Din punct de vedere politic tabloul candidaților arată în felul următor: Radu Marinescu- nu este înregimentat politic dar este  un susținător al PSD, Elena Oancea -membră PNL, Lucian Săuleanu-membru PMP, Bogdan Popescu -cocheteaza cu noul PNL , Bianca Predescu-membru PSD și consilier local, Răzvan Socoteanu-membru PSD(fost PNL) și consilier local. Alegerile vor avea loc la jumătatea lunii martie, pînă atunci candidații având voie să-și facă lobby printre colegi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “PSD, PNL, PMP se bat pentru fotoliul de decan al Baroului Dolj

  1. Articolul a fost cumva comandat? Pentru că pretinsele „surse bine informate” sunt departe de adevăr. În realitate, cele mai mari șanse la decanat le are… Ghici!

Comments are closed.