25 septembrie 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 9 Second

Emil Săndoi nu a ascuns că vrea să dea cel puțin patru jucători pentru turneul Naționalei din Franța: „În primul rând țin să felicit echipa națională pentru calificarea la turneul final al Campionatului European. Consider că și noi avem câțiva jucători care pot ajunge la Euro, mă refer la Bălgrădean, Vătăjelu, Mateiu și Ivan. Dar totul depinde pe ce poziție vom încheia campionatul, dar și de evoluțiile individuale ale băieților“.

Antrenorul Științei a vorbit despre perioada de pregătire și problemele de lot dinaintea jocului de la Botoșani: „În această perioadă am efectuat un ministagiu de pregătire la Govora, unde băieții s-au antrenat foarte bine. Duminică am disputat și un joc amical în care au fost implicați și jucători de la echipa a doua a clubului. În această săptămână am stabilit câte un antrenament pe zi, iar în această după-amiază vom pleca spre Buzău, pentru ca apoi să ne îndreptăm spre Botoșani. Probleme de lot încă mai avem: este Izvoranu, care nu-și va reveni până în iarnă, Acka a fost operat la București și cred că va sta mai mult de șase săptămâni, iar Madson face antrenamente suplimentare pentru a recupera din punct de vedere fizic. Iliev este la un potențial bun, dar în momentul de față nu are jocuri în picioare, de accea nu cred că ar putea duce 90 de minute. Sincer, mi-ar fi dorit ca Zlatinski să fie integralist în primul meci, iar în cel de-al doilea joc al Bulgariei să fi intrat pe parcurs, oricum e bine că vine fără accidentare de la meciurile internaționale“.

Săndoi nu a ezitat în privința obiectivului din cea mai lungă deplasare a sezonului: „Mergem la Botoșani cu gândul de a scoate maximum din această partidă, întâlnim un adversar care ne-a reprezentat în preliminariile europene, dar nu a mai avut un tur foarte bun de campionat. A fost și o schimbare de antrenori, care prezintă avantaje și dezavantaje. Poate fi un dezavantaj pentru noi faptul că orice schimbare pe banca tehnică poate produce un declic la echipă, dar totodată faptul că Pustai nu cunoaște în profunzime lotul este un avantaj. Noi venim după un parcurs bun pe care dorim să-l continuăm, ceea ce înseamnă că vrem să ne întoarcem cu toate punctele. Încercăm să facem tot ceea ce depinde de noi ca lucrurile să meargă bine. Avem un grup bun, de băieți inteligenți, pentru care, vă spun sincer, am toată admirația. Ne dorim foarte tare cele trei puncte în meciul de vineri, iar cu un joc al rezultatelor, derby-ul cu Dinamo ne poate prinde pe locul 5. Băieții au un moral bun, sunt atașați unii de alții, de un an și o lună de când sunt la club formează o adevărată familie. Sunt fotbaliști cu caracter care se pregătesc ca o echipă din Germania. Sunt impresionat de atitudinea lor, de dorință, dăruire și sacrificiul de care dau dovadă“. Antrenorul Craiovei a afirmat: „Am citit și eu statistica din care rezultă că suntem campioni ai finalurilor de meci, mi-ar place să fim cei mai buni și în startul partidelor, dar cel mai mult aș vrea să fim campioni la sfârșitul sezonului“.

Emil Săndoi a comentat și decizia Comisiei de Recurs a FRF: „S-a făcut o nedreptate care sperăm să se remedieze cât mai curând pentru a se intra în normalitate. Am fost asigurat de conducerea clubului că se vor face toate demersurile la TAS pentru ca decizia să fie în favoarea noastră. Mai ales că de la echipa a doua, cu excepția a doi jucători, și mă refer aici la Hreniuc și Petre, al căror progres e vizibil, nu văd un altul care să poată reprezenta o soluție pentru echipa mare într-un timp relativ scurt“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares