7 decembrie 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 57 Second

Rapidiștii încearcă să scape basma curată după incidentele de la Târgu Jiu de la finalul partidei cu FCU. Oficialii Rapidului cer la unison sancționarea celor de la FCU pentru deficiențe de organizare motivând faptul că persoane neautorizate au intrat la vestiare. Imaginile difuzate de DigiSport arată însă altceva. Băieții cu ceafă lată, după cum s-au exprimat giuleștenii, erau chiar de la Rapid. Cei cu tricouri negre pe spatele cărora scria FC RAPID. În imagini apar și câteva persoane în civil: Adrian Mititelu, un prieten de-al acestuia (cel în verde) care are ceva de împărțit cu Săpunaru și alți doi trei. De aici și până a reclama că a fost pusă în pericol securitatea jucătorilor e distanță mare.

Victor Angelescu, patron Rapid: „Repet, dacă se întâmpla așa ceva pe Giulești ne linșau toți! Acum tot Săpunaru e atacat. Cum să intre suporterii la vestiarul jucătorilor. Poștașu’ sau mai știu eu cine. Trebuie ca de acum încolo să existe măsuri de securitate la toate meciurile. Cum să ai tupeul să faci așa ceva ca organizator? Trebuie trași la răspundere clar. Punct”.

FC Rapid: Prin urmare, deși numărul persoanelor care ar fi trebuit să se afle în acea zonă este unul limitat, imaginile apărute în mass-media aduc mai mult cu o nuntă sau un botez. Tot din aceste imagini, se poate observa că persoana care l-a agresat pe căpitanul echipei, Cristian Săpunaru nu poartă niciun ecuson ori alte însemne ale clubului organizator.

Adrian Mititelu, patron FCU: M-am uitat în spate era o învălmășeală, Săpunaru fugea după cineva. Eu m-am dus să potolesc scandalul. Acel băiat, împreună cu alți bodyguarzi de la Rapid, l-au împiedicat pe Săpunaru să bată pe cineva. A fost o acțiune de prevenție, nu de scandal. Din contră, Săpunaru l-a lovit pe acel apropiat al meu. E prima oară pentru Săpunaru?! Nu știu ce problemă avea. Eu sunt nedumerit. Am fost informat că acest Săpunaru fugea după un anume suporter, pe nume Poștașu. Eu nu vă confirm, eu vă transmit ce mi s-a spus. N-a făcut nimeni nimic, eu am vrut să previn accidentul. Acel meleu era format 70-80% din bodyguarzii lui Rapid. Dacă nu era amicul meu, probabil că Sapunaru îl omora. O spun la figurat. Nu l-a luat nimeni de gât pe Săpunaru, nu știu ce imagini ați văzut. Erau mai multe persoane acolo, se străduiau să nu se întâmple ceva. Dar pe amicul meu l-au băgat în colț și l-au înghesuit acolo. Când să plec, m-am trezit că începe iureșul, pe care tocmai vi l-am povestit. Ce naiba, Săpunaru e arhicunoscut, are momente frecvente când explodează, după aia îi pare rău.

Săpunaru: Vă spun ce s-a întâmplat. Am stat cu galeria noastră, am cântat cu galeria noastră. Am venit spre vestiare. Spre vestiare la tunel, unde ar trebui să fie un tunel să intre jucătorii, era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu. Nu pot să îi spun numele că nu mă interesează. A aruncat cu apă pe noi, a aruncat cu sticle pe noi, a aruncat cu țigări pe noi. Eu de aia m-am enervat. Nu am avut nicio treabă cu jucătorii sau cu oficialii Craiovei, așa cum spune domnul Mititelu. M-am întors pe teren, că am vrut să mă cert cu el… Când m-am întors pe teren, a apărut o persoană care nu știu cine este, fără ecuson. Acum, sincer, poate să aibă un cuțit în mână și mi-l bagă în piept. Cine plătește pentru asta? Plânge familia acasă. Cine plătește? Că noi sunt vandali, suntem noi nebuni. Atunci când o să vină domnul Mititelu pe Giulești, o să vin și eu cu 20 de prieteni și să stea el pe tunel. E normal așa ceva? La tunel nu a stat niciun steward. Ei s-au ocupat de galeria noastră. Același lucru s-a întâmplat și la pauză: scuipați, apă peste noi, înjurături. Cei care spun la televizor că sunt eu nebun și am probleme, mai ales valetul de la Palat. Eu nu vorbesc cu valeții, nu pot să le răspund valeților pentru că nu sunt de teapa mea. Să își vadă de treaba lor. Filmarea care s-a dat la televizor e o minciună. Eu nu am dat în el, nu am nicio treabă cu el. Nu am dat în nimeni. Sută la sută am fost provocați tot meciul

Săpunaru este contrazis de imagini. Înainte de intrarea la vestiare, Săpunaru este cel care scuipă spre tribună. Ulterior, imaginile difuzate de DigiSport îl arată pe Săpunaru care se întorcea de la vestiare spre teren și este oprit de bodiguarzii de la Rapid.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares