PUNCT OCHIT
PUNCT OCHIT
Schimbări la Gazeta de Sud

Actionarul principal, George Constatin Păunescu, a decis schimbarea lui Adrian Voinea din funcțiile de administrator al Media Sud Europa SA și din cea de director al ziarului. Păunescu a decis să-l numească administrator pe Marius Seinea de la Spet. Funcția…

Actionarul principal, George Constatin Păunescu, a decis schimbarea lui Adrian Voinea din funcțiile de administrator al Media Sud Europa SA și din cea de director al ziarului. Păunescu a decis să-l numească administrator pe Marius Seinea de la Spet. Funcția de director al Gds va fi preluată de Silviu Broncea,  omul care coordona activitatea Tipografiei de Sud. Silviu Broncea era al doilea om în trustul lui Păunescu fiind director general adjunct.

Acţionarii societăţii Media Sud Europa SA sunt:  Company Finmacht SA (Elveţia) – 91,46% (cu acţionar unic George Constantin Păunescu),  SC Spet Shipping SA – 8,45%, Curierul Naţional SA – 0,03%, SC Dac Air SA – 0,03% şi SC Transexim 96 SA – 0,03485%.

Din portofoliul Media Sud Europa SA fac parte cotidianul Gazeta de Sud, postul Radio Sud, craiova.ro, Tipografia de Sud.

 

About the author

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *