24 februarie 2024
0 0
Read Time:39 Second

Începând cu data de 13.02.2016 se va pune în aplicare Hotărârea nr. 3/2016 a Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale, privind instituirea sensurilor unice de circulaţie pe următoarele sectoare de drum:

  • Iancu Jianu, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. George Enescu şi intersecţia cu Bd. Nicolae Titulescu, circulaţia vehiculelor urmând să se desfăşoare dinspre str. George Enescu către Bd. Nicolae Titulescu;
  • Opanez, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. George Enescu şi intersecţia cu Bd. Nicolae Titulescu, circulaţia urmând să se desfăşoare dinspre Bd. Nicolae Titulescu către str. George Enescu;

Totodată, în scopul fluidizării circulaţiei, pe str. George Enescu la intersecţia cu str. Opanez va fi amenajat un sens giratoriu de circulaţie.

Rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră care va fi amplasată în aceste zone.

Primaria Craiova

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Sens unic pe Iancu Jianu şi Opanez şi sens giratoriu pe George Enescu

  1. Ar fi problema intrarii la locurile parcare pentru cei care locuiesc pe Opanez, in rest e bine ca v-ati gandit la acea trecere de pietoni periculoasa, insa cea mai mare problema nu s-a rezolvat. Str. Opanez, cea care coboara in str.G.Enescu, reprezinta un pericol urias pentru pietoni. E ingusta, trotuar aproape nu exista. Unei soferite i s-a facut rau cand luna trecuta o batrana a alunecat si cazut in fata ei. Noroc ca erau masini in fata care asteptau la intersectie si nu a venit cu viteza. A apucat sa franeze. Eu era sa ma incaier cu un nebun care a claxonat o femeie cu caruciorul. Pe unde sa treaca oameni buni? M-am speriat eu dar copilul! Avem petitii depuse periodic la Primarie de mai bine de 10 ani si nimic. Va rugam sa analizati cu discernamant siruatia si sa inchideti strada. Vom ocoli pe Amaradia, vom ocoli asa cum vor face toti locatari care acum sunt obligati de sensul unic pe cealalta str. Opanez, dar vom asigura siguranta copiilor, batranilor si a oricui trece pe acolo si face echilibristica lipindu-se de garduri. Suntem oameni civilizati si ar trebui gasite solutii. Va multumesc!

Comments are closed.