3 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

„Aşteptarea asta te macină, o mie de întrebări, n-am găsit răspunsuri. Până la urmă, nu ştiu ce rău am făcut oraşului, ştiu că am făcut mult rău familiei mele, am pus oraşul mai sus de familia mea, Dumnezeu m-a trimis în acest purgatoriu. Acum invers – familia se ridică, primăria oraşului se coboară, ca la fântâna cu două ciuturi. Dacă aş putea să strig din toţi rărunchii mei: «Mamă, mai naşte-mă o dată, că viaţa asta în politică nu mi-a priit!» Dacă ar fi să mai iau o hotărâre, m-aş înscrie în Partidul Proştilor, fiindcă numai proştii sunt fericiţi pe lumea asta”, a spus Solomon, citat de Mediafax.

Fostul primar al Craiovei a povestit şi care era viaţa sa  în spatele gratiilor.

”Să nu credeţi cine ştie ce, am fost respectat, poate mai respectat ca în primărie, şi de deţinuţi, şi de cadrele de aici! Dar totuşi, eşti îngrădit, nu te poţi mişca decât până aici, până aici, dar astea sunt regulile, le respecţi, că eşti deţinut, nu mai eşti primarul Craiovei sau ce altă persoană publică aplaudată. Acum aplauzele au dispărut din inima mea, au rămas doar ale familiei şi la câţiva prieteni. Nu ştiu cum e raiul, dar am văzut cum e iadul. (…) Erau opt ore de somn, în rest, stăteam la club, am dat peste 600 de titluri la aproape 150-160 de oameni. M-am implicat în concursuri, le-am mai descreţit frunţile, le-am explicat de Caragiale, Sorescu, 1 Decembrie. Eu am citit Sorescu, am avut trei volume de publicistică şi teatru. Sunt sorescian, este universul meu de la ţară şi am mai citit ziare. Nu mai vreau să văd televizor – aceleaşi ştiri de dimineaţa şi până seara şi din când în când un breaking news că un cal a căzut în fântână”, a mai spus Antonie Solomon.

Fostul primar a dezvăluit că în închisoare a scris două cărţi – ”Un scorpion în lumea viperelor” şi ”Primăria – dragostea şi pacostea vieţii mele”. ”«Un scorpion în lumea viperelor» – mult adevăr şi în acelaşi timp mult curaj şi multă prostie, «Primăria – dragostea şi pacostea vieţii mele», mai mult pacostea vieţii mele a fost. Acum o să scriu o carte cu amintiri, fiindcă am ce povesti – «Ce rău v-am făcut?» Să mă provoace un scriitor de temut şi best-seller fac”, a afirmat Solomon.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares