14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

CSU a revenit la antrenamente, Sorin Cârțu fixând targetul pentru retur.„Pentru mine 2014 a fost un an bun pe toate planurile, şi profesional şi familiar, devenind bunic. Pentru anul care vine dorim să continuăm ce am făcut bine în aceste 11 etape, depinde de noi, conducerea tehnică, de jucători, cum vor face faţă presiunii mai mari care este acum pe umerii noştri. Dacă nu vom îmbunătăţi parcursul, măcar să fie la fel“, a spus Cîrțu.

Directorul tehnic al Ştiinţei s-a arătat mulţumit de campania de achiziţii de până acum: „Nu trebuiau să fie multe modificări în lot. Ne-am acoperit partea dreaptă a defensivei, deşi improvizaţia pe care am folosit-o în tur, Tîrnăcop, a dat mari satisfacţii. L-am mai luat pe fundaşul stânga Briceag, aşa că avem mobilitate tactică acolo, pe Vătăjelu îl putem urca la mijloc. Nu ne trebuie foarte mulţi jucători, pentru că nu mai suntem obligaţi să lucrăm la factorul omogenitate“.

Sorin Cârţu a vorbit şi despre obiectivele din retur: „Steaua este principala favorită la câştigarea campionatului, dar odată cu plecarea lui Sînmărtean şi dacă se concretizează şi transferul lui Sukala vor avea şi ei ceva probleme. În afară de primul loc se joacă toate poziţiile din clasament, pentru că diferenţa este mică între locurile 2 şi 6. În ceea ce ne priveşte, avem 29 de puncte, iar primul obiectiv este acela de a rămâne şi la anul în prima ligă, deci va trebui să ajungem la un minim de 44-45 de puncte. Trebuie să obţinem 15 puncte pentru a face acest barem, care se poate atinge în 5-6 meciuri sau în mai multe. În funcţie de rapiditatea cu care realizăm acest barem ne putem modifica obiectivul. Nu e momentul acum să ne gândim la Europa League, totul depinde de ce muncim în această perioadă“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares