PUNCT OCHIT

Trei proiecte cruciale pentru Craiova, „susținute cu toată forța” de PSD Dolj

Pesediștii doljeni au votat în cadrul Conferinței Extraordinare trei rezoluții pentru susținerea a trei proiecte cruciale pentru Craiova: reabilitarea Colegiului Carol I, construirea Spitalului Regional și drumul expres Craiova-Pitești. De menționat că pentru ultimele două proiecte, social-democrații au votat rezoluții și la precedenta Conferință Extraordinară.

Cele trei rezoluții

„PSD DOLJ sustine cu toata forta, prin parlamentarii sai si reprezentantii in autoritatile locale si centrale Proiectul reabilitarii şi consolidarii cladirii Colegiului Naţional Carol I şi Operei Române Craiova. În anul Centenarului Marii Uniri, noi, românii, oltenii trebuie sa ne dam mana si prin eforturile tuturor acest monument istoric de interes național si  unul dintre cele mai remarcabile pentru orașul nostru sa dobandeasca iarasi prestigiul si stralucirea pe care le-a avut”.

„PSD Dolj susține cu toată fermitatea construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova, obiectiv prioritar pentru regiunea noastra și componentă esențială a Programului de guvernare asumat  de PSD în domeniul sănătății”.

„PSD Dolj acorda întreaga susinere pentru proiectul de construire a drumului expres Craiova – Pitești, obiectiv vital pentru devoltarea Olteniei și componentă esențială a Programului de  guvernare asumat de PSD în domeniul infrastructurii de transport”.

 

0 Shares