30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Un jucător din Capul Verde este în probe la Craiova

„Ca şi în partidele precedente, Sorin Cârţu şi Emil Săndoi mizează şi în jocul cu Anji pe două echipe echilibrate valoric pentru cele două reprize. Craiovenii pornesc peste adversar, iar lovitura de cap a lui Izvoranu e scoasă în extremis, apoi Erikson, jucător din Capul Verde încercat la acest meci, ţinteşte bara. Replica o dă Boli, golgheterul francez al ruşilor, care speculează o pasă neglijentă, în urmă, a lui Dumitraş, dar Bălgrădean intervine salvaror. Madson, din lovitură liberă, e parat de portar. Pe finalul reprizei, Herghelegiu este faultat dur şi nu mai poate continua.În partea secundă, ruşii continuă jocul dur. Acka şi Varga sunt printre victime. După o oră de joc, Anji deschide scorul, prin Andreev, care pătrunde prin centrul defensivei oltene, fază la care Brac se accidentează şi nu mai poate continua. Craiovenii vor egalarea, dar şuturile lui Ivan, din unghi, sunt parate de goalkeeper-ul advers. Frăsinescu trimite peste, cu capul, din şase metri. În finalul jocului, Ivan cere penalty la un contact cu un fundaş. Nu se dă. Se încheie 1-0 pentru formaţia din Rusia, acesta fiind primul eşec al alb-albaştrilor în stagiul de la Papillon, după ce au învins cu 3-0 Khazar Lankaran şi au încheiat nedecis 1-1 cu Genclerbirligi, în precedentele două confruntări”, notează siteul clubului.
Universitatea Craiova – prima repriză: Bălgrădean – Dumitraş, Acka, Izvoranu, Briceag – Cârstea, Madson – Tîrnăcop, Băluţă, Erikson – Herghelegiu (Ivan 40).
Universitatea Craiova – a doua repriză: Brac (C. Straton 62) – Achim, Acka, Frăsinescu, Briceag – Mateiu, Brandan – Manea, Bawab, Varga – Ivan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares