23 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Cioloș, Barna, Voiculescu, Ghinea au ieșit cu mesaje pe facebook pentru a înfiera cu mânie proletară votul dat de PNL pentru o alianță cu PSD.

Dacian Cioloș: Liderii PNL au ales, în seara asta, PSD pentru a negocia formarea unui nou guvern. Eu nu mai am de ceva vreme dezamăgiri în politică, dar mă revoltă să văd ușurința cu care acești oameni au ales, astfel, să trădeze și speranța celor care și-au dorit o guvernare pentru modernizarea statului român alături de USR. Au promis în campanie lucruri cu care e clar acum că nu rezonau deloc. Le-au spus doar ca să câștige voturi, însă inima lor politică a rămas alături de acel pe-se-de care a aruncat țara în aer și căruia i se alătură acum cu atâta ușurință și naturalețe.

Dan Barna: PNL putea alege reformele, onoarea și viitorul. A ales stagnarea, dezonoarea și trecutul. A ales PSD.O decizie păcătoasă care nu va face o Românie mai bună. Singura alternativă democratică reală și reformistă la puterea care se constituie începând din această seară este USR.

Vlad Voiculescu: Ce rușine! Ce îngrozitoare rușine! Ce păcăleală ieftină!Nici nu știi ce e mai oribil: ce a făcut Iohannis punând la cale toată această nouă Alianță pentru Ciolan sau ce a făcut PNL păcălind românii să îi voteze „ca să scape de PSD”?Avea Iohannis pregătită varianta coaliției cu PSD încă din primăvară? Judecând după atitudinea de jupân care nu permite miniștrilor-argați să îi iasă din voie, eu cred că da. Reacțiile pe care le-a avut atunci când eu sau Stelian Ion am avut opinii sau acțiuni care nu erau pe placul dumnealui vorbesc de la sine.

Dragoș Tudorache: PNL și PSD au deschis aseară un drum pe care îl speram închis: drumul către iliberalism și capturarea statului, folosindu-se de vocea lui Kelemen Hunor și a UDMR pentru a lansa pretextul unei majorități pentru „schimbarea Constituției”. În realitate, e rețeta de iliberalism patentată în Ungaria și în Polonia, un pact pentru aservirea instituțiilor statului, pentru ca apoi jaful din banii publici și monopolul asupra puterii să se poată desfășura nestingherit.

Cristian Ghinea: PSD și PNL își împart cioara de pe gard. România se află în procedura de deficit excesiv (EDP). Așa a lăsat-o PSD, prin guvernarea ”fără număr”. PNL a preluat buba. (…)De ce acceptă PNL? Eu nu am un răspuns rațional. PNL, doar o singură chestie te rog: dacă pupați Piața Endependenței astăzi, măcar lasă Ministerul de Finanțe la PSD. Vreau să văd cum face PSD un buget pentru 2022. Te rog!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares