29 septembrie 2023
0 0
Read Time:51 Second

Președintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a afirmat într-o conferință de presă că, în județul Dolj, candidatul ACL Klaus Iohannis, o să înregistreze un scor mult mai bun decât scorurile combinate ale celor două partide care îl susțin.

“Susținerea pentru Klaus Iohannis, în Dolj, depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin. Este un lucru îmbucurător și acțiunile noastre de campanie electorală se îndreaptă în egală măsură și către militanții noștri, dar și către alegătorii care simt și sunt conștienți că nu trebuie să permită acapararea de către PSD a întregii puteri politice, care simt și sunt conștienți că Victor Ponta la președinție înseamnă, printre altele, revenirea la practicile de pe vremea Guvernului Adrian Năstase, pe care le-au respins prin vot în 2004, înseamnă protejarea unei întregi serii de personaje corupte, înseamnă o politică ce ne îndepărtează de Europa”, a declarat Mișu Voicu într-o conferință de presă.

Acesta a negat faptul că, la nivelul Doljului, între PNL și PDL ar exista neînțelegere organizatorice în prag de alegeri.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares