23 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

prio

Ryanair a aterizat la Craiova, care devine al treilea aeroport în România  pentru cunoscută companie aeriană. Pentru început, Ryanair va opera din Bănie cursa Craiova-Valencia, ruta care va aduce  33,000 de clienți pe an pe aeroportului. Ryanair sărbătorește lansarea noii sale rute din Craiova către Valencia prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promoțional, începând de la 24.99 EUR, pentru călătorii în noiembrie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate direct de pe www.ryanair.com până cel tarziu la miezul nopții, miercuri, 24 februarie.

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie, care este deja disponibilă pentru rezervări pe www.ryanair.com. Noul serviciu va opera cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va aduce anual peste 33,000 de clienți noi pe Aeroportul Craiova. Pasagerii români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe site-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse. Pentru a sărbători noua rută Craiova – Valencia, scoatem la vânzare locuri la preț promoțional, începând de la 24.99 EUR, pentru călătorii în noiembrie, pentru rezervări până la miezul nopții, miercuri, 24 februarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”, a spus Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE.

Bătălia de a atrage Ryanair a fost una intensă și, la capătul ei, au câștigat trei aeroporturi: cel din București, cel din Timișoara, care are o dezvoltare bună și un istoric, și cel din Craiova, aflat la un nou început de drum. Din acest moment, vom avea o altă dezvoltare a aeroportului, iar Craiova își consolidează poziția pe harta aeroporturilor din Europa. Ceea ce anunțăm astăzi este doar începutul. Compania Ryanair folosește din plin politica pașilor mărunți și probabil că, la mijlocul verii, atunci când se pune la punct orarul de zbor, ne putem aștepta și la alte vești bune.

Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares