23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

zgonea

Valeriu Zgonea este noul președinte executiv al PSD, deputatul  doljean fiind votat de 2582 de delegați prezenți la Congres. Contracandidatul  lui Zgonea, Niță de la Brașov, a obținut doar 1123 de voturi. ”Orice candidat are emoții. Am avut susținerea domnului Dragnea”, a comentat Zgonea. ”Îi doresc să fie pentru mine cum am fost eu pentru Victor Ponta”, a punctat Liviu Dragnea, președintele PSD.

olguta vot

Primarul Craiovei, Lia Olguța  Vasilescu, a primit  3044 de voturi obținând fără probleme funcția de vicepreședinte. ”Am devenit vicepresedinte national, cu 3044 de voturi, pe locul 5 in ordinea numarului obtinut. Le multumesc tuturor colegilor care au fost alaturi de mine astazi!”, a spus primărița.

fifi

Al treilea reprezentatant al Doljului, senatorul Mihai Fifor, a ratat la mustață funcția de vicepreședinte. Șeful senatorilor PSD s/a clasat pe locul 11 cu cele 2222 de voturi. ”2222 de voturi obtinute in competitia pentru functia de vicepresedinte la nivel national. Din pacate, doar locul 11…Un castig urias insa pentru mine. 2222 de prieteni si colegi care mi-au acordat incredere. Multumesc din suflet PSD Arad, organizatia care m-a primit in mijlocul ei si care s-a batut pentru mine. In egala masura multumesc colegilor senatori care au crezut in sansa mea si au tras, ca intotdeauna pentru mine. Mergem mai departe. Respect tuturor!”, a comentat cu amărăciune Mihai Fifor

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares