16 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Denunțătorul Olguței Vasilescu plănuiește fiecare mișcare din spațiul public. Dacă până acum Becheru posta de pe contul de facebook al Asociației de Proprietari Romarta, de câteva zile a ieșit din anonimat. Și nu oricum și printr-un cont de facebook  de persoană publică unde poate primi likeuri. Ca un titlu de glorie, primele postări ale lui Becheru sunt două fotografii de anul trecut când semna denunțul împotriva primarului Lia Olguța Vasilescu.

denunt

 Becheru a adunat pe pagina sa toate articolele în care este considerat victima primăriței. Becheru se comportă ca un activist politic, cere demisia primarului și reacționează împotriva celor care au scris împotriva sa: „Aici sunt banii dvs.: Lia Olguța Vasilescu, prin RAT Craiova, Centrul expozițional și/sau Muzeul Olteniei, finanțează site-uri de internet care o laudă pe ea și ne atacă pe noi, încercând influențarea declarațiilor noastre. Dna. Lia Olguța Vasilescu a transformat instituțiile subordonate în structuri de tip mafiot!”. Acum nu știu în numele cui vorbește Becheru când spune că „ne atacă pe noi” dar probabil că o să ne lămurească curând.

rl

Și dacă tot vorbește de mafie, structuri de tip mafiot, merită câteva considerațiuni și ultimul denunț produs de Becheru prin care nea Tomiță de la Rat este considerat de Romania Liberă „vocea mafiei din Craiova”. Articolul nu aduce nimic nou doar o exclusivitate copiată din Gazeta de SUD: „România liberă deține, în exclusivitate, înregistrarea convorbirii telefonice prin care angajatul primăriței îl amenință pe Becheru”

Iată ce spune un prieten despre „mafiotul de la RAT”:  Il cunosc foarte bine pe Gavrila Tomita. Denuntatorul poate sa stea linistit. Gavrila nu este un pericol, nu a omorat pe nimeni pana acum si nici nu ar face asa ceva. Nici macar nu este genul de om care sa apeleze la violenta fizica. A fost doar un exces de zel din partea lui. O spun cu toata responsabilitate”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares