28 noiembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Craiova a fost închis de ISU. Anuntul a fost facut de cei de la Vita de Vie, formatie care ar fi trebuit să concerteze acolo pe 26 ianuarie.

„Vesti proaste inspre Craiova. Clubul Cafe-Teatru Play, in care trebuia sa cantam joi, 26 ianuarie, a fost inchis in urma unui control ISU. Ca atare, concertul nostru se amana pana reusim sa gasim o alta locatie. Sorry guys”, au anunțat pe facebook cei de la Vița de Vie.

Proprietarii Cafe-Teatru Play au anunțat că se mută: Deși de-a lungul timpului am făcut tot posibilul pentru ca evenimentele organizate de noi să se petreacă intr-un mediu sigur și profesionist, in cei peste 9 ani de activitate, situația actuală nu permite continuarea activității în locația actuala. Dar, există și vesti bune! Începând cu 1 martie ne vom muta intr-o noua locatie și mare parte din evenimentele din perioada 23 ianuarie – 28 februarie se vor muta în aceasta. Despărțirea este foarte grea întrucât există foarte multe emoții ce ne leagă de „beciul” nostru, al tuturor, iar pentru acestea va mulțumim vouă, cei ce ați creat Play-ul așa cum este azi.Revenim in cel mai scurt timp cu noi detalii și cu întreg calendarul. Să auzim numai de bine! SHOW MUST GO ON!

foto facebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares