29 februarie 2024
0 0
Read Time:59 Second

Liberalii se pregătesc de alegeri, primele după unificarea dintre PNL și PDL. Surse liberale  ne-au declarat că la PNL Dolj este posibil să există o confruntare între un liberal de rit vechi și un pedelist. În ceea ce privește pedelistul lucrurile sunt foarte clare, actulul președinte Nicoale Giugea fiind candidatul cu cele mai mari șanse la președinția PNL Dolj. Pe la colțuri se șoptește că și Vetuța Păsculescu ar dori să candideze fiind nemulțumită de actuala stare de lucru din partid.

De partea cealalată, două nume sunt  vehiculate: Ionuț Stroe și Mario Ovidiu Oprea. Ionuț Stroe a lăsat să se înțeleagă  într-o postare pe facebook că nu va candida la șefia PNL Dolj, vizând o funcție la nivel național: „Sunt deputat PNL proaspăt ales, președintele interimar al Organizației PNL Craiova și mă interesează următoarele: să demarăm alegerile interne pentru a legitima o conducere deschizând astfel partidul/organizația craioveană pentru oameni și proiecte și să candidez la o funcție în conducerea PNL la nivel național”. 

La o primă vedere, Nicolae Giugea nu va avea probleme să devină primul președinte ales al noului PNL Dolj, proaspătul deputat fiind susținut de Fane  Stoica, omul cel mai influent din organizație.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares