23 februarie 2024
0 0
Read Time:57 Second

misu

Mihai Voicu a anunțat luni seara pe facebook că renunță din proprie inițiativă la șefia PNL Dolj și că urmează să activeze la nivel central. Realitatea este că manevrele lui Voicu din ultimul timp i-au enervat pe foștii lideri ai PDL, care iată au primit satisfacție din partea conducerii  centrale. Europarlamentarul Marian Jean Marinescu rămâne președinte unic al noului PNL Dolj.

”Astăzi a fost o zi emoționantă pentru mine. După cinci ani și jumătate am decis sa îmi închei mandatul de președinte al PNL Dolj, din proprie inițiativă, pentru ca urmează sa ma implic în câteva proiecte de la nivel central în cadrul partidului al cărui membru sunt din 7 ianuarie 1990. Le mulțumesc din suflet tuturor colegilor din PNL Dolj pentru colaborare și pentru efortul depus în acest mandat. Deoarece nu voi mai avea timpul necesar pentru a activa în județul Dolj doresc mult succes în alegeri tuturor candidaților liberali doljeni la alegerile locale din iunie!”

Mihai Voicu a fost catapultat la Dolj în 2003 de către fostul președinte al PNL, Valeriu Stoica, via Theodor Stolojan. Voicu are la activ trei mandate de deputat de Dolj.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares