Primăriţa, acuze grave la adresa şefei ADR Oltenia. O scrisoare cu probleme

 Primăriţa, acuze grave la adresa şefei ADR Oltenia. O scrisoare cu probleme

Olguţa Vasilescu a reacţionat pe facebook după ce numele ei ar fi apărut pe un document trimis Comisiei Europene.  Primarul Craiovei spune că nu s-a votat în Consiliul de Dezvoltare Regională un astfel de document care face referire la susținerea autostrăzii Craiova-Lugoj.

„E a doua oara cand mi se foloseste numele ca as fi semnat nu stiu ce scrisoare catre Comisia Europeana pentru o autostrada Craiova – Lugoj. Fac precizarile de rigoare: 1. NU S-A INTRUNIT PENTRU SUBIECTUL VREUNEI AUTOSTRAZI SI NU S-A VOTAT NICIODATA IN CONSILIUL PENTRU DEZVOLTARE REGIONALA AL ADR AUTOSTRADA CRAIOVA – LUGOJ. Mergand pe prietenia care o leaga de Marijan Marinescu, dna Bogheanu si-a permis sa ne trimita o scrisoare primarilor si presedintilor de CJ-uri, pe care eu nu am semnat-o pentru ca un asemenea subiect impunea o sedinta, dar aceasta nu a avut niciodata loc, iar cine spune altceva presei dezinformeaza cu nerusinare. 2. Sustin proiectul de autostrada Craiova -Pitesti, asa cum am facut-o si in ultimii ani si pe care si-o doresc si investitorii din Craiova, inclusiv FORD.

3. A parazita acest subiect deosebit de important pentru Craiova cu alte proiecte de autostrada care nu au fost negociate cu Comisia Europeana, mi se pare ca, de fapt, duce la pierderea sansei de a mai avea vreo autostrada.

4. Legatura cu vestul se poate face pe ruta Craiova – Pitesti -Sibiu – Arad, dar pentru Craiova si investitori cea mai importanta ramane autostrada Craiova – Pitesti, care va asigura traseul pana la Constanta, unde marfurile se incarca in port si pot lua orice destinatie. 5. Daca statul roman isi va permite constructia unei autostrazi Craiova -Lugoj, consider ca va fi binevenita, dar nu prin renuntarea la Craiova -Pitesti care este, categoric, mai utila zonei. 6. Un partid care a avut de 3 ori ministru la Transporturi din zona Doljului nu poate acuza pe altcineva ca se opune dezvoltarii zonei”, a precizat Olguţa Vasilescu.

Cu toate acestea, un document din partea Consiliului de Dezvoltare Regională a ajuns la Bruxelles.

adr

0 Shares