29 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a afirmat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru un președinte care poate să reașeze țara pe locul cuvenit, la nivel european. „Am votat astăzi cu gândul la o Românie puternică, la o Românie în plină evoluție, o Românie care să fie tot mai integrată la valorile europene. Îmi doresc foarte mult un președinte care să creeze armonie în țară, care să fie capabil să lucreze cu toate forțele politice, indiferent de culoarea lor, și să se gândească la prosperitatea țării. Am votat pentru un președinte care să aducă un plus de valoare din tot ceea ce înseamnă relațiile internaționale pe care le promovează, dar și să ne așeze acolo unde ne este locul pe harta Europei’, a precizat Genoiu.

„În ceea ce privește rezultatul în municipiul Craiova, eu cred că va fi un scor echilibrat, așa cum a fost și în ultima perioadă, pentru că forțele politice sunt împărțite, ceea ce este un semn de normalitate, așa cum este și faptul că lumea are opțiuni diferite. Eu pot să spun că ceea ce am făcut pentru Craiova a dus la creșterea ei între marile municipii ale României. Tinerii și toți cetățenii orașului nostru trebuie să ducă mai departe această evoluție favorabilă, pentru a nu pierde ritmul de dezvoltare pe care l-am impus în ultima perioadă“, a declarat Mihail Genoiu.

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, și-a exercitat dreptul de vot la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale la secția de votare nr. 128, amenajată în incinta Grădiniței cu program prelungit „Tudor Vladimirescu“.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares