26 septembrie 2023
0 0
Read Time:58 Second

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, duminică, după ce a ieşit de la vot, că a votat pentru garanţia că drunul pe care România a pornit este drumul cel bun.

„Am votat pentru confirmare, pentru o garanţie că am pornit pe drumul cel bun. În sport se spune că echipa câştigătoare nu se schimbă, păstrezi cei mai buni jucători în teren, iar în jurul acestor jucători construieşte echipe şi obţii rezultate. Eu cred că pentru următorii cinci ani putem construi o echipă, să existe un parteneriat extrem de bun între preşedinte şi Guvern, preşedinte şi Parlament şi, bineînţeles, să avem şi mult aşteptatele rezultate”, a spus Stroe.

Acesta a mai afirmat că şi-ar dori ca în acest tur al alegerilor prezidenţiale prezenţa tinerilor să fie cel puţin aceeaşi ca în primul tur. „Este evident că de ceva ani de zile tinerii din această ţară îşi cunosc mult mai bine drepturile, interesele. Iar acest lucru se vede prin prezenţa lor la vot. Este cel mai bun semn de însănătoşire şi normalizare a societăţii româneşti”, a mai spus ministrul Tineretului.

Ionuţ Stroe a votat la una din secţiile amenajate în incinta Universităţii din Craiova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares