STIRI

Schimbare de prefect: pleacă Dana Barbu, vine Dan Diaconu. PSD DOLJ: Doamna prefect i-a înștiințat pe colegi că nu mai dorește să continue în funcție

În 2020, Dana Barbu ajungea viceprimar grație votului liberalului Dan Diaconu. După doi ani, Dan Diaconu îi ia locul Danei Barbu în fruntea Prefecturii Dolj.

Comunicat PSD Dolj: În ședința de azi, 29 mai 2022, a Biroului Permanet Județean al PSD Dolj, doamna prefect Daniela Gheorghița Barbu i-a înștiințat pe colegi că nu mai dorește să continue în funcție, invocând motive personale. Membrii BPJ ai PSD Dolj au luat act de dorința acesteia și au votat, în unanimitate, ca propunere pentru funcția de prefect al județului Dolj pe domnul Dan Diaconu, un om tânăr, din noul val de politicieni, cu experiență administrativă, de șase ani consilier local municipal, inginer de profesie, manager al unei societăți comerciale de succes. Îi mulțumim doamnei Daniela Gheorghita Barbu pentru activitatea din această perioadă și îi urăm success domnului Dan Diaconu!

Dan Diaconu se afla în proces cu PNL după ce liberalii l-au exclus din partid.

0 Shares