24 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

dasoveanu

Viceprimarul Dan Dașoveanu răspunde valului de critici după începerea asfaltării de pe Calea București. Dașoveanu a  oferit explicații, în numele executivului, după ce consilierul Dan Cherciu a acuzat debandada organizatorică de pe Calea București.

„Bună parte din vină aparține asfaltatorului, firma Delta, cea care mai mandatul trecut era afurisită de dna. viitor primar la acea vreme, ca aparținând Elenei Udrea, iar astăzi văd că se umple de bani în Craiova. Vina principală aparține și „beneficiarului” pt. că atunci când vine meșterul să-ți văruiască apartamentul este obligația ta să scoți mobila și să pui ziare pe parchet, ori singura contribuție vizibilă a Primăriei în această nebunie constă în trimiterea a doi polițiști locali, bătuți de soare și de soartă, țintă a înjurăturilor bieților șoferi”, a acuzat Cherciu.

Răspunsul viceprimarului Dan Dașoveanu: „Ne cerem scuze fata de disconfortul prilejuit. Nu putem acuza pe cineva anume, deoarece a fost un cumul de situatii  care au scapat de sub control, punctul de inceput fiind o solutie data de proiectanti, care din lipsa rigurozitatii necesare, a condus la un lant intreg de bijbaieli.  În toata aceasta perioada au avut loc intalniri zilnice cu proiectantul si constructorul. Eu cred ca am invatat ceva din ce s-a intamplat si nu vom mai repeta aceasta greseala pe care eu mi-o asum, pentru ca asa este normal, sa fim o echipa cu toti colegii din Primarie, atat la realizari cat si la nerealizari. Te asigur ca nu suntem nesimtiti. Din fericire astazi injuraturile se vor injumatati caci se va asfalta sensul catre centru. Saptamana viitoare se va asfalta tronsonul Electro- Piata Centrala pe sensul catre Calea Bucuresti, si daca vom reusi sa facem cele 2 subtraversari, vom incepe catre sfarsitul saptamanii si asfaltarea intre Carol I si piata Centrala”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares