17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

ag

Cazul elevei găsită moartă în Parcul „Nicolea Romanesu” ridică nenumărate semne de întrebare la care polițiștii și procurorii trebuie să răspundă. Ancheta este îngreunată de faptul că trupul neînsuflețit al fetei de 17 ani a fost devorat de câini. Procurorii efectuează cercetări și iau în calcul toate variantele  posibile.

Purtătorul de cuvânt al poliției doljene, agent-şef adjunct Amelia Barbu, a precizat pentru PUNCT OCHIT că fata a fost căutatată de autorități imediat ce părinții au anunțat dispariția ei: ”Părinții fetei au declarat dispariția fetei pe 31 iulie. În tot acest timp polițiștii au vorbit cu colegii de la terasa unde lucra fata, cu prietenul ei, cu rudele.  Au căutat-o inclusiv în parc”. Purtătorul de cuvînt al IPJ Dolj a oferit și cîteva detalii legate de cadavrul tinerei: A fost găsită de un tînăr. Capul și un picior erau detașate de corp. Prezenta urme de mușcături de animale, probabil de la câinii din zonă”.

În continuare prietenii Alexandrei cred că fata a fost omorâtă. „Dumnezeu sa te odineasca in pace,condoleante familiei ! O prietena si o fata super de treaba !!!! TREZIREA ROMANIA !!!!!!! CRAIOVA devine VASLUI !?…. SA FIE CONDAMNATI PE VIATA !!!”, scrie un prieten pe facebook.  „Eu i-as omora pe cei ce au omorato pe ea … nu merita sa stea la puscarie … e o pedeapsa prea usoara , Vă dati seama cat a suferit Alexandra în acele momente … poate nu se va afla cine a omorato dar sper ca Dumnezeu sa aibe grija de cei ce au facut asta …”, spune o prietenă.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares