28 februarie 2024
0 0
Read Time:59 Second

Viceprimarul Dan Daşoveanu a reacţionat ironic după amenda pe care a primit-o Salubritatea de la Poliţia Rutieră pentru „lipsa utilajelor de deszapezire”. Daşoveanu a povestit pe facebook un banc cu poliţiştii din Craiova.

„Banc cu politisti la Craiova: Ora 10.00: seful Biroului Rutier Craiova se declara intr-o discutie cu viceprimarul deosebit de multumit de modul in care s-a desfasurat deszapezirea in Craiova, in noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2016. Unul dintre motive: lipsa oricarui incident in traficul rutier. Ora 16.00: purtatorul de cuvant al Politiei Craiova anunta in presa, fara informarea autoritatilor locale, existenta unui proces verbal de sanctionare a Salubritatii Craiova, pentru: lipsa utilajelor de deszapezirea pe strazile Craiovei in noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2016. Morala: soferi, nu credeti ce ati vazut in aceasta dimineata in Craiova, cand ati circulat pe bulevarde curatate pana la „negru”, ci procesul verbal al unui politist care nu isi facuse planul la amenzi”, a replicat Daşoveanu.

Din câte se pare politiştul de care vorbeşte viceprimarul ar fi chiar adjunctul şefului Poliţiei Rutiere Craiova, care probabil nu ştiuse că superiorul său se declarase mulţumit de  modul in care s-a desfasurat deszapezirea in Craiova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares