Pentru Dolj, o nouă inițiativă marca SIDO. Liberalul vrea Doljul la Târgul EXPO REAL Munchen

 Pentru Dolj, o nouă inițiativă marca SIDO. Liberalul vrea Doljul la Târgul EXPO REAL Munchen

Consilierul județean liberal, Isidor Răducea, vine cu o noua propunere pentru executivul CJ DOLJ. „Pentru Dolj” este noua inițiativă a liberalului care propune participarea şi implicarea activă a Consiliului Judeţean la Târgul EXPO REAL Munchen.

„Consiliul Judeţean trebuie să aibă o politică intensivă şi multianuală de promovare a Doljului în mediul de afaceri european. Oportunităţile de afaceri din cele două parcuri industriale S.C. PARC INDUSTRIAL S.A. şi S.C. HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA S.A. din Dolj, calitatea forţei de muncă, calitatea infrastructurii (în special aeroportul din Craiova) şi facilităţile oferite trebuie prezentate investitorilor străini de către Consiliul Judeţean. În acest sens propun Consiliului Judeţean Dolj să participe la cel mai mare târg de investiţii imobiliare din Europa, precum şi cel mai important eveniment de promovare a regiunilor în faţa reprezentanţilor de top ai mediului de afaceri european, Târgul EXPO REAL, care va avea loc la Munchen, Germania. Consider că participarea şi implicarea activă a Consiliului Judeţean la Târgul EXPO REAL Munchen este un bun prilej de promovare a Doljului în rândul investitorilor europeni. La acest târg, peste 1.700 de expozanţi îşi prezintă produsele şi serviciile investitorilor pe o suprafaţă de expunere de 64.000 metri pătraţi, peste 37.000 participanţi din cca. 74 de ţări, jurnalişti şi reprezentanţi ai mass-mediei, numărul estimativ al vizitatorilor este de 150.000. EXPO REAL este o oportunitate de a te face auzit, de a prezenta ceea ce ai de oferit la un număr impresionant de vizitatori, interesaţi doar de a-şi extinde afacerile în afara graniţelor. În acest sens am solicitat conducerii Consiliului Județean Dolj să intreprindă demersurile necesare  în vederea întocmiri unui proiect de hotărâre “PENTRU DOLJ“, care să numească o comisie în scopul de a identifica dacă este oportună participarea Consiliului Judeţean Dolj la târgul EXPO REAL ce va avea loc la Munchen, Germania şi care ar fi costurile acestei participări”, spune Isidor Răducea.

Târgul EXPO REAL Munchen se desfășoară la începutul lunii octombrie. Consiliul Județean Cluj a participat la acest târg, costurile pentru amenajarea standului ridicându-se la suma de 10.000 de euro, după cum informeaază ziaruldecluj.ro

http://www.ziardecluj.ro/consiliul-judetean-cheltuie-10000-de-euro-pentru-un-stand-la-targul-expo-real-din-munchen

 

0 Shares