0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

iri

Cu un an înainte de alegerile locale, PSD Dolj și-a fixat principalii vectori de imagine cu care va ataca momentul electoral din 2016. Primarul actual al Craiovei va candida pentru un nou mandat în fruntea Băniei iar Claudiu Manda va fi cap de lista la CJ Dolj și candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj. Tandemul PSD Dolj este unul cu greutate care deja și-a arătat forța la alegerile europarlamentare și prezidențiale.

Dacă la PSD lucrurile sunt clare, la PNL totul este în ceață. Liberalii de rit nou au mari dificultăți în a identifica un tandem cu care să vină în fața electoratului. Timid s-au arătat interesați de o eventuală candidatură – Pavel Badea- la primărie și Marian Irinei- la CJ Dolj.  Alte posibile tandemuri de la PNL: deputatul Ionuț Stroe-consilierul județean Laurențiu Ivanovici, Mărinică Dincă- Mario Ovidiu Oprea, Mihai Voicu-Eugen Călinoiu, Daniel Drîgnei-Dan Cherciu.

Un tandem ceva mai vioi ar putea veni de la formațiunea lui Mircea Geoană: Petre Petrescu, candidat la șefia CJ Dolj, Florentin Gust la Primărie.

Reamintim că președintele CJ Dolj nu va mai fi votat direct de electorat ci va fi ales din rândul consilierilor județeni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares