7 decembrie 2023
0 0
Read Time:55 Second

Anunțul mult așteptat de fani a venit marți la prânz: OFICIAL | Mulțumim, Laszlo Balint! Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința!

Instalat la mijlocul lui iunie, Balint pleacă la mijlocul lui august. Nu cu mâna goală ci cu 50.000 de euro, suma negociată cu Rotaru pentru rezilierea contractului.

Laszlo Balint, primit cu scepticism în Bănie: „E un mare pas înainte în cariera mea, o provocare mare, dar sunt 100% pregătit – PUNCT OCHIT

Noutățile despre care se vorbește în anunțul clubului sunt de fapt venirea lui Mirel Rădoi, antrenor mult dorit de Rotaru, si a staff-ului său pe banca celor de la CSU. Rotaru a încercat și după despărțirea de Reghe să-l aducă la echipă dar nu a reușit. Rădoi va avea un salariu anual la Craiova de 200.000 de euro și va deveni cel mai scump antrenor pe banca CSU.

Gyusi, inamicul public nr.1: Domnule Balint, cred ca deja a început numărătoarea inversă la Craiova. (…)Să zicem mersi dacă prindem playoff-ul – PUNCT OCHIT

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares